מישי בוטיק שוקולד – סיפור משפחתי מתוק
הסיפור המתוק של "מישי בוטיק שוקולד" מתחיל בשנת 1979. מישי בלוג הצעיר חוזר מהתמחות בשוויץ ופותח קונדיטוריה קטנה בטבעון, המקום בו נולד וגדל. עם השנים, כאשר החלו להגיע לארץ חומרי גלם איכותיים, מתחיל מישי לייצר ולמכור גם פרלינים בעבודת יד. בשנת 2007 מחליט מישי להתמקד בתחום השוקולד והופך את הקונדיטוריה לבוטיק שוקולד. הלקוחות, שמתאהבים בבוטיק הקטן ובשוקולד האיכותי, מפצירים במישי לשתף את הידע שלו וללמד אותם את סודות השוקולד. כך מתחיל מישי להעביר סדנאות לחובבי שוקולד וקורסים ארוכים ומקיפים. קורס השוקולטיירים הראשון נפתח בהתרגשות רבה כשבין המשתתפים גם דקל בלעיש, חתנו של מישי שהיה אז יועץ משכנתאות בבנק גדול.
הקורס מסעיר את דמיונו ופותח בפניו עולם מסקרן ויצירתי. דקל פורש מעבודתו בבנק ומתחיל לעבוד באופן זמני בבוטיק השוקולד. מאותו יום הופך דקל לחלק בלתי נפרד מנשמת השוקולטרי. תוך זמן קצר הוא מתקדם לניהול העסק תחת כנפיו של מישי ועד מהרה מקבל ממנו את השרביט. מישי מחליט להתמקד בהכשרת שוקולטיירים וממשיך להעביר קורסים וסדנאות במרכז הסדנאות במקום. מאז ועד היום דקל מקפיד להתעדכן בחידושים העולמיים בתחום השוקולד להם הוא נותן את פרשנותו האישית בדגש על מסורת האיכות וההקפדה של השוקולטרי, לצאת להשתלמויות בארץ ובחו"ל, להתפתח ולפתח טעמים חדשים. כסוג של סגירת מעגל, מסיים דקל גם קורס קונדיטוריה מקצועי והיום הוא גם קונדיטור.
השוקולטרי הקטן בטבעון היה ונשאר מהמובילים בארץ תוך שמירה על מסורת רבת שנים ואיכות בלתי מתפשרת.
מישי בוטיק שוקולד – הסיפור שלנו רק מתחיל...