מישי בלוג פרלינים וחטיפי שוקולד
 
  
 

סדנאות

מישי בוטיק שוקולד - פתחנו מרכז סדנאות שוקולד חדש .ראה המלצות

בואו לחוות איתנו את עולם השוקולד המקצועי - חוויתי לפי מיטב המסורת של מישי

ניתן לערוך אצלנו במרכז הסדנאות: ימי הולדת, מסיבת רווקות, אירועים לחברות ומפגשי חוויה והעשרה בנושאי שוקולד.

להרשמה נא להתקשר למרכז הסדנאות 077-5583275 או 054-2101188 או לבוטיק השוקולד 04-9835722.


רוצים ליצור בשוקולד? בא לכם לפנק חבר או בן משפחה? בואו לסדנה חד-פעמית בה תוכלו לטעום ולהבין מהו בעצם שוקולד.
בסדנה זו יספר מישי על מקורות הקקאו והפיכתו לשוקלד. אבל החלק המלהיב באמת הוא שאתם תתנסו בטמפרור (חימום וקירור מבוקר של שוקולד) ותייצרו חטיפי שוקולד,קישוטי שוקולד ופרלינים, אותם תיקחו הביתה בסוף הסדנה.
מכאן תוכלו לתרגל בעצמכם ולהתפתח בהתאם לרצונכם.
(עד 12 משתתפים)


סדנת גיבוש לחברות (סדנה בת שעתיים)
אומרים שאחד הדברים המשפיעים ביותר על החיבור של עובד למקום העבודה הוא לא המשכורת , אלא היחס שהוא מקבל. ניראה שעובדים יעדיפו לקום ולהגיע בכל בוקר למקום עבודה שאוהב, מעריך ומכבד אותם. מקום שנותן להם ביטוי כבני אדם, ומכיר את הצורך שלהם להינפש מידי פעם. בדיוק בשביל זה יש לנו בבוטיק השוקולד של מישי, סדנה עבורכם, המעסיקים. בסדנה זו, יוכל הצוות שלכם להתחבר אל עצמו היצירתי ואל צוות האנשים מסביבו, לזמן של הנאה וכיף. בסדנה זו תוכלו להנות איש מחברתו של הזולת דרך עשייה משותפת בשוקולד. לאחר הסדנה כל משתתף ייקח את מה שהכין במו ידיו.
(עד 16 משתתפים)

סדנה משפחתית (סדנה בת שעתיים)
אין דבר יותר מהנה וכיף מלנסוע יחד כל המשפחה לטיול בצפון. המרחבים הירוקים, האויר הטוב, ההרים, הגבעות, והנחלים. בטיול, אנחנו מזמינים אתכם המשפחות, לעצור בקריית טבעון הטובלת בירק ולהנות מסדנת שוקולד ב"מישי בוטיק שוקולד". בסדנה תוכלו פשוט להעביר זמן חוויתי כל המשפחה ביחד. ליצור חטיפי שוקולד טעימים שתקחו איתכם, לשמוע קצת על הקקאו וכיצד הפך לשוקולד מפי המומחה הוותיק ביותר בישראל – מישי בלוג. מניסיוננו, ילדים והורים מאוד נהנים ליצור זה לצד זה. קורה שם משהו שמחבר ביניהם בצורה בלתי אמצעית, ללא מילים. אתם מוזמנים!
(עד 16 משתתפים)

ימי הולדת (סדנה בת שעתיים)
לא משנה אם אתם ילדים, בני נוער, חיילים בחופשה, אימהות לאחר לידה או פנסיונרים עם נכדים נלהבים במיוחד. אם יש לכם סיבה למסיבה או שסתם בא לכם לשמח אדם אהוב, אנחנו מזמינים אתכם לבוא ולהשתתף בסדנת השוקולד אצלנו. בבוטיק השוקולד של מישי תוכלו להעביר זמן איכות משותף, לשמוע דברים מעניינים על ההיסטוריה של פרי הקקאו, להתלכלך בשוקולד בשלושה צבעים ולהכין לעצמכם חטיפי שוקולד טעימים. כל מה שהכנתם – שלכם לקחת הביתה!
(עד 16 משתתפים)

מסיבת רווקות (סדנה בת שעתיים)
יש חתונה בקרוב? מזל טוב יקירה! בואי עם החברות למסיבת רווקות, אצלנו בבוטיק השוקולד. אם יש משהו שנשים אוהבות, אבל ממש אוהבות, זה שוקולד. מחקרים מראים שמרכזי העונג אצל האישה מופעלים ישירות ע"י הקקאו וכאשר אישה אוכלת שוקולד אז הכל מתעורר אצלה. נשמע מוזר? ייתכן אבל זה מה שקורה. סקפטית? בואי לחגוג אצלנו את מסיבת הרווקות, בואי להעביר ערב חווייתי עם החברות, בו תוכלו להנות וליצור בעצמכן קישוטים וחטיפים מעניינים כיד הדמיון הטובה.
(עד 16 משתתפות)

סדנה זוגית (סדנה בת שעתיים)
בא לך לפנק את החבר שלך? מתחשק לך להפתיע את אשתך ביום הנישואין שלכם? דברו איתנו בבוטיק השוקולד של מישי ותהנו מסדנה שהיא כולה רק בשבילכם.

מפגש העשרה לקבוצות (מפגש בן שעה)
במפגש זה מספר מישי על אגוז הקקאו, ההיסטוריה שלו, דרך הפקת השוקולד אותו אנו מכירים כיום וכלה בייצור פרלינים והתפתחות תרבות השוקולד בעולם ובישראל.
המפגש מלווה בהדגמות של טמפרינג (חימום וקירור מבוקר), קישוטי שוקולד, כתיבה בשוקולד, גילוי סוד המקופלת וייצור של פרלינים.
כל משתתף טועם שוקולד כאוות נפשו, ויוצא שמח וטוב לב . מטרת המפגש היא העשרת עולם התוכן והטעם של המשתתפים.
(עד 20 משתתפים)





רוצים להעניק לאחד הילדים שלכם מתנה, הביאו אותו עם חברים אלינו לסדנה!
בסדנה נפגשים אצלנו בחדר הסדנאות, עושים שמח, לומדים, עובדים וטועמים המון שוקולד.
בסדנה זו, כל ילד יזכה לממש את החלום השוקולדי שלו – לייצר בעצמו חטיפים משוקולד טעימים, קישוטי שוקולד יפים, סוכריות ופרלינים צבעוניים, לקחת ולהשוויץ למשפחה.
הילדים מרוויחים גיבוש וחיזוק הקשר עם החברים ומקבלים תחושה של הצלחה בדבר שהם יוצרים 'יש מאין'.
(עד 15 משתתפים)



בא לכם ללמוד על שוקולד בצורה יותר מקצועית? בקורס חובבי שוקולד, בבוטיק השוקולד של מישי, תלמדו בארבעה מפגשים את כל מה שחובב שוקולד צריך לדעת על מנת להתחיל לייצר כמויות קטנות לצריכה עצמית.
אחרי שתלמדו קצת היסטוריה, נתנסה בטמפרור שוקולד, כתיבה וקישוטי שוקולד ותייצרו חטיפים טעימים במגוון טעמים.
במפגשים הבאים תלמדו לבשל גנאשים וכיצד ליצור טעמים שונים לפרלינים, נעשה שימוש בגאנשים שבישלנו בטכניקות שונות:
גלגול טראפלס, זילוף ויציקה בתבניות מולד, נשתמש בצבע ובסוגי שוקולד שונים ונתרגל טבילה בעזרת מזלג.

(עד 8 משתתפים)

הקורס היוקרתי והמקיף ביותר שיש לבוטיק שוקולד מישי להציע לכם: בקורס זה תלמדו כל מה שצריך לדעת על שוקולד, קקאו, הכנת פרלינים, הכנת חטיפי שוקולד, טכניקות לייצור פרלינים, בישול גנאשים במגוון טעמים, שימוש בצבע, בדפי טרנספר,שימוש במרציפן קרמל, נוגט ועוד.
מישי, השוקולטייר הוותיק ביותר בישראל, בעל הידע והניסיון הרב והאיכותי ביותר, ילמד אתכם את סודות הכנת השוקולד.
לאחר קורס מקיף זה, תוכלו לייצר בעצמכם פרלינים במגוון שיטות וטעמים ותוכלו לשמח את היקרים לכם במה שיצרתם.
(עד 8 משתתפים)

ועוד שפע של אפשרויות לאירועים...
 
להרשמה נא להתקשר למרכז הסדנאות 077-5583275 או 054-2101188 או לבוטיק השוקולד 04-9835722



 


 
מישי

הוסף למועדפים

לחץ/י כאן למפת הגעה 

מישי, מרכז זייד, קרית טבעון 04-9835722

שעות פתיחה: א-ה 08:30-19:00 ויום ו' עד השעה 14:00

© כל הזכויות שמורות
בוטיק השוקולד מישי
מישי
בוטיק השוקולד
המלצות
הצטרף למועדון אוהבי שוקולד
קטלוג השוקולד
שוקולד ופירות
שוקולד ונוגט
שוקולד ומרציפן
שוקולד וגאנש
שוקולד ואלכוהול
פרלינים נוספים
חטיפי שוקולד
ללא תוספת סוכר
ג'לי פירות
המארזים שלנו
סדנאות שוקולד
סדנת על קצה הכפית
קורס חובבי שוקולד
קורס שוקולד מ-א' עד ת'
צור קשר
טופס יצירת קשר
הצטרף למועדון אוהבי שוקולד
 
>