מישי בלוג פרלינים וחטיפי שוקולד
 
  
 

שוקולד מא' עד ת' - (קורס בן שמונה מפגשים בני ארבע שעות כ"א)

הקורס היוקרתי והמקיף ביותר שיש לבוטיק שוקולד מישי להציע לכם

בקורס זה תלמדו כל מה שצריך לדעת על שוקולד, קקאו, הכנת פרלינים, הכנת חטיפי שוקולד, טכניקות לייצור פרלינים, בישול גנאשים במגוון טעמים, שימוש בצבע, שימוש בדפי טרנספר, שימוש במרציפן ,קרמל, נוגט ועוד. 

מישי, השוקולטייר הוותיק ביותר בישראל, בעל הידע והניסיון הרב והאיכותי ביותר, ילמד אתכם את סודות הכנת השוקולד. 

לאחר קורס מקיף זה, תוכלו לייצר בעצמכם פרלינים במגוון שיטות וטעמים ותוכלו לשמח את היקרים לכם במה שיצרתם.

(עד 8 משתתפים)


קורס ערב יפתח בימי שלישי בתאריכים 2.1.18 - 20.2.18 בין השעות 17.30 - 21.30

קורס בוקר יפתח בימי רביעי בתאריכים 22.11.17 - 10.1.18 בין השעות 09.30 - 13.30










* פתיחת הקורס מותנית במספר משתתפים.









להרשמה נא להתקשר למרכז הסדנאות 077-5583275 או 054-2101188 או לבוטיק השוקולד 04-9835722
 


 
מישי

הוסף למועדפים

לחץ/י כאן למפת הגעה 

מישי, מרכז זייד, קרית טבעון 04-9835722

שעות פתיחה: א-ה 08:30-19:00 ויום ו' עד השעה 14:00

© כל הזכויות שמורות
בוטיק השוקולד מישי
מישי
בוטיק השוקולד
המלצות
הצטרף למועדון אוהבי שוקולד
קטלוג השוקולד
שוקולד ופירות
שוקולד ונוגט
שוקולד ומרציפן
שוקולד וגאנש
שוקולד ואלכוהול
פרלינים נוספים
חטיפי שוקולד
ללא תוספת סוכר
ג'לי פירות
המארזים שלנו
סדנאות שוקולד
סדנת על קצה הכפית
קורס חובבי שוקולד
קורס שוקולד מ-א' עד ת'
צור קשר
טופס יצירת קשר
הצטרף למועדון אוהבי שוקולד
 
>