מישי בלוג פרלינים וחטיפי שוקולד
 
  
 

סדנת על קצה הכפית (סדנה בת שעתיים וחצי)

 



רוצים ליצור בשוקולד? בא לכם לפנק חבר או בן משפחה? בואו לסדנה חד-פעמית בה תוכלו לטעום ולהבין מהו בעצם שוקולד. בסדנה זו יספר מישי על מקורות הקקאו והפיכתו לשוקלד. אבל החלק המלהיב באמת הוא שאתם תתנסו בטמפרור (חימום וקירור מבוקר של שוקולד) ותייצרו חטיפי שוקולד,קישוטי שוקולד ופרלינים, אותם תיקחו הביתה בסוף הסדנה. מכאן תוכלו לתרגל בעצמכם ולהתפתח בהתאם לרצונכם. 

(עד 12 משתתפים)


ראה המלצות
התרשמו מהמלצות

הסדנאות מתקיימות בימי שישי בין השעות 10.00 - 12.30 בתאריכים הבאים:

3.11.17 -  סדנה מלאה
17.11.17 - סדנה מלאה
1.12.17   -  סדנה מלאה
15.12.17 - פתוח להרשמה
29.12.17 - פתוח להרשמה
12.1.18  -  פתוח להרשמה
26.1.18  -  פתוח להרשמה
16.2.18  -  פתוח להרשמה
2.3.18    -  פתוח להרשמה
13.4.18  -  פתוח להרשמה
20.4.18  -  פתוח להרשמה
4.5.18    -  פתוח להרשמה
18.5.18  -  פתוח להרשמה
1.6.18    -  פתוח להרשמה
22.6.18  -  פתוח להרשמה




















*  פתיחת הסדנה מותנית במספר המשתתפים



להרשמה נא להתקשר למרכז הסדנאות 077-5583275 או 054-2101188 או לבוטיק השוקולד 04-9835722.
 


 
מישי

הוסף למועדפים

לחץ/י כאן למפת הגעה 

מישי, מרכז זייד, קרית טבעון 04-9835722

שעות פתיחה: א-ה 08:30-19:00 ויום ו' עד השעה 14:00

© כל הזכויות שמורות
בוטיק השוקולד מישי
מישי
בוטיק השוקולד
המלצות
הצטרף למועדון אוהבי שוקולד
קטלוג השוקולד
שוקולד ופירות
שוקולד ונוגט
שוקולד ומרציפן
שוקולד וגאנש
שוקולד ואלכוהול
פרלינים נוספים
חטיפי שוקולד
ללא תוספת סוכר
ג'לי פירות
המארזים שלנו
סדנאות שוקולד
סדנת על קצה הכפית
קורס חובבי שוקולד
קורס שוקולד מ-א' עד ת'
צור קשר
טופס יצירת קשר
הצטרף למועדון אוהבי שוקולד
 
>