מישי בלוג פרלינים וחטיפי שוקולד
 
  
 

סדנת יין ושוקולד (סדנה בת שעתיים וחצי)

מה יכול להיות יותר טוב מערב שיש בו גם שוקולד טוב, גם יין משובח וגם הרצאה מעניינת? 

הערב מתחיל בהרצאת מבוא על מקורות הקקאו והפיכתו לשוקולד, הדגמה של טמפרינג (מניפולציית שינוי טמפ' לצורך עבודה עם שוקולד) והכנת פרלינים. 

מבוא לעולם היין: סוגי יינות, בחירת השמות והתוויות ליין, איזורי גידול ענבים, חליצה וצורות הגשה. הערב ילווה בטעימה של שלושה סוגי יינות: לבן, אדום ויין קינוח לצד גבינות, ירקות ולחם וכמובן שוקולד לקינוח.

חוויה מומלצת ביותר! (עד 12 משתתפים)

להרשמה נא להתקשר למרכז הסדנאות 077-5583275 או 054-2101188 או לבוטיק השוקולד 04-9835722.
 


 
מישי

הוסף למועדפים

לחץ/י כאן למפת הגעה 

מישי, מרכז זייד, קרית טבעון 04-9835722

שעות פתיחה: א-ה 08:30-19:00 ויום ו' עד השעה 14:00

© כל הזכויות שמורות
בוטיק השוקולד מישי
מישי
בוטיק השוקולד
המלצות
הצטרף למועדון אוהבי שוקולד
קטלוג השוקולד
שוקולד ופירות
שוקולד ונוגט
שוקולד ומרציפן
שוקולד וגאנש
שוקולד ואלכוהול
פרלינים נוספים
חטיפי שוקולד
ללא תוספת סוכר
ג'לי פירות
המארזים שלנו
סדנאות שוקולד
סדנת על קצה הכפית
קורס חובבי שוקולד
קורס שוקולד מ-א' עד ת'
צור קשר
טופס יצירת קשר
הצטרף למועדון אוהבי שוקולד
 
>