סדנת יין ושוקולד (סדנה בת שעתיים וחצי)
מה יכול להיות יותר טוב מערב שיש בו גם שוקולד טוב, גם יין משובח וגם הרצאה מעניינת?
הערב מתחיל בהרצאת מבוא על מקורות הקקאו והפיכתו לשוקולד, הדגמה של טמפרינג (מניפולציית שינוי טמפ' לצורך עבודה עם שוקולד) והכנת פרלינים.
מבוא לעולם היין: סוגי יינות, בחירת השמות והתוויות ליין, איזורי גידול ענבים, חליצה וצורות הגשה. הערב ילווה בטעימה של שלושה סוגי יינות: לבן, אדום ויין קינוח לצד גבינות, ירקות ולחם וכמובן שוקולד לקינוח.
חוויה מומלצת ביותר! (עד 12 משתתפים)
להרשמה נא להתקשר למרכז הסדנאות 077-5583275 או 054-2101188 או לבוטיק השוקולד 04-9835722.