מישי בלוג פרלינים וחטיפי שוקולד
 
  
 

קורס פרלינים (קורס בן שני מפגשים בני ארבע שעות כ"א)

רוצים ללמוד איך להכין פרלינים טעימים ולהפתיע את המשפחה והחברים? בסדנא זו תקבלו הרצאת מבוא על הקקאו וגלגוליו, תלמדו בישול של גנאשים (קרם המילוי הטעים המצוי בכל פרלין), איך ליצור פרלינים בצורות המסורתיות כמו : יציקת תבניות(מולדינג), גלגול טראפלס ועוד טכניקות מיוחדות של חיתוך וטבילה עם מזלג. לאחר סדנה זו, תוכלו לייצר סוגי פרלינים חדשים לפי טעמכם האישי.

(עד 8 משתתפים)





*פתיחת הקורס מותנית במספר המשתתפים

להרשמה נא להתקשר למרכז הסדנאות 077-5583275 או 054-2101188 או לבוטיק השוקולד 04-9835722.
 


 
מישי

הוסף למועדפים

לחץ/י כאן למפת הגעה 

מישי, מרכז זייד, קרית טבעון 04-9835722

שעות פתיחה: א-ה 08:30-19:00 ויום ו' עד השעה 14:00

© כל הזכויות שמורות
בוטיק השוקולד מישי
מישי
בוטיק השוקולד
המלצות
הצטרף למועדון אוהבי שוקולד
קטלוג השוקולד
שוקולד ופירות
שוקולד ונוגט
שוקולד ומרציפן
שוקולד וגאנש
שוקולד ואלכוהול
פרלינים נוספים
חטיפי שוקולד
ללא תוספת סוכר
ג'לי פירות
המארזים שלנו
סדנאות שוקולד
סדנת על קצה הכפית
קורס חובבי שוקולד
קורס שוקולד מ-א' עד ת'
צור קשר
טופס יצירת קשר
הצטרף למועדון אוהבי שוקולד
 
>