מישי בלוג פרלינים וחטיפי שוקולד
 
  
 

מישי בלוג

כבר בגיל 8 צפה מישי באימו בשעה שאפתה עוגות וידע שכשיהיה גדול יהיה קונדיטור. מאז ועד עתה עברו שנים והמון עוגות ופרלינים תחת ידיו של מישי.

מישי (מיכאל) בלוג, 59, יליד טבעון, החל את דרכו המקצועית בשנת 1963 בלימודי טבחות וקונדיטוריה במלון "דן כרמל” בחיפה, שהיה בשנות ה-60 מוסד קולינארי מוביל שעבד, לימד ופעל בסטנדרטים קלאסיים וחשף את תלמידיו ועובדיו לתרבות אוכל, יין, הגשה ובישול עילי.

בשנת 1969-1971, לאחר שירותו הצבאי, התמחה מישי בקונדיטוריה היוקרתית "הונולד” שבציריך, שוויץ. שם התנסה במגוון תחומי הקונדיטוריה, מיני מאפה, עוגות מיוחדות, קינוחים, מנות אחרונות, גלידות, עבודות סוכר, מרציפן, שוקולד ופרלינים. שם השתלב בצוות גדול שמנה כ-70 עובדים והחל להתמחות במחלקות השונות.מישי חזר לארץ לזרועות "דן כרמל” שם המשיך את דרכו המקצועית בקונדיטוריה עם נסיון רב שצבר בשוויץ.

בשנת 1979 פתח את הקונדיטוריה בקרית טבעון בה הוא יצר מגוון מוצרי קונדיטוריה וגולת הכותרת היתה השוקולד והפרלינים, אותם התחיל לייצר בשנת 1994, כשחומרי גלם באיכות מעולה החלו מיובאים לארץ מבלגיה, צרפת, גרמניה ודנמרק.

בשנת 2008 הוסבה הקונדיטוריה לחנות בוטיק שוקולד יחידה במינה שבה מדי יום מישי מייצר מגוון מוצרי שוקולד בעבודת יד וכ-50 סוגי פרלינים בטעמים מגוונים. הפרלינים מיוצרים במספר שיטות: מולדינג, חיתוכיות, זילופים וטרפלס. הפרלינים האיכותיים של מישי זכו להערכה ולפירסומים בכל רחבי הארץ. מישי מלמד ועורך השתלמויות וקורסים בשוקולד במרכז הסדנאות שבבוטיק ובמבחר בתי ספר מקצועיים.

שוקולד גורמה בעבודת יד, פרלינים מדהימים במבחר טעמים, סדנאות שוקולד חוויתיות ומקצועיות, פרלינים ללא סוכר, שוקולד גולמי, חומרי גלם להכנת שוקולד
 


 
מישי

הוסף למועדפים

לחץ/י כאן למפת הגעה 

מישי, מרכז זייד, קרית טבעון 04-9835722

שעות פתיחה: א-ה 08:30-19:00 ויום ו' עד השעה 14:00

© כל הזכויות שמורות
בוטיק השוקולד מישי
מישי
בוטיק השוקולד
המלצות
הצטרף למועדון אוהבי שוקולד
קטלוג השוקולד
שוקולד ופירות
שוקולד ונוגט
שוקולד ומרציפן
שוקולד וגאנש
שוקולד ואלכוהול
פרלינים נוספים
חטיפי שוקולד
ללא תוספת סוכר
ג'לי פירות
המארזים שלנו
סדנאות שוקולד
סדנת על קצה הכפית
קורס חובבי שוקולד
קורס שוקולד מ-א' עד ת'
צור קשר
טופס יצירת קשר
הצטרף למועדון אוהבי שוקולד
 
>