מישי בלוג פרלינים וחטיפי שוקולד
 
  
 

לקוחות ממליצים


  • קורס מא' עד ת'
  • 4/10
  • עידית אדוט: הייתי בסדנא המלאה ואני חייבת לציין שהיה פשוט נפלא ! הלמידה הייתה מרתקת ומלאה בתרגול עצמי של סוגי שוקולד, פרלינים ועוד... מישי שם דגש על הבנת העקרונות להכנת שוקולד מוצלח וטעים - היחסים הנכונים בין החומרים, הטעמים השונים שניתן לייצר וכד' כך שכבר בין שיעור לשיעור יצא לי לתרגל ולאלתר בבית ולהכין שוקולדים שזכו לשבחים וליקוקי האצבעות ! הקורס מועבר בצורה מקצועית ביותר ובאוירה משפחתית וחמה וכמובן בסגנון המיוחד של מישי שגורם לכולם להתגלגל מצחוק, להנות מכל רגע ולטעום עוד ועוד ועוד..... ממליצה בחום לכל אוהבי השוקולד !!!
  • 5/10
  • דניאלה מאואר: שלום לכל מכורי השוקולד, השתתפתי בקורס השוקולד שהסתיים אחרי הפסח ונהניתי מכל רגע ! בקורס מקבלים את הכלים וההבנה הבסיסית להבנת השוקולד וחומרי הגלם ההכרחיים כדי ליצור פרלינים ושוקולד מרהיבים. אני למדתי המון ממישי וחושבת שהוא מורה נפלא -- וזה לא פחות חשוב ! חבל רק שאין קורס המשך.... אני באתי מרחוק (ירושלים) כל שבוע ואני לא מתחרטת לרגע מכיוון שמבדיקה שאני עשיתי -- מישי הוא בכמה רמות מעל כולם !! בקיצור, אם אתם באמת רוצים ללמוד להכין שוקולד -- זה המקום !תודה, דניאלה

    דיקלה גנון: למישי בלוג היקר. למרות שאינני משוררת רוצה אני לכתוב לך ברכה: איתך עברנו 5 שיעורים ואותנו לימדת דברים מדהימים כל שעה איתך הייתה חוויה חבל שנגמרה לה תקופה מדהימה אתה אדם פשוט נהדר ואותך אני לא אשכח לעולם.תודה על הזמן היקר ההשקעה, ההבנה והחיוך הנהדר נהנתי להיות לך לתלמידה מקווה שנפגש שוב במהרה אפרת בן חמו: היה חוויתי, מהנה, מקסים. מישי העביר את הסדנא בצורה כייפית ועם הרבה סבלנות מקצועיות ואפילו שיתף אותנו בעוד כמה מתכונים וטיפים נוספים, נהנתי מאוד מאוד מאוד. תודה רבה ואני אמליץ בהרבה חום ואהבה, אחת הסדנאות שהכי אהבתי עם מורה שבעצם הפך אותה לכזו חוויתית ועם טעם טוב.

    ז'אנה פרידמן: מישי ! הסדנא הייתה פשוט מדהימה ! חוויה לכל החיים ! נהנתי מכל רגע. החומר הועבר בצורה מעניינת וברורה. אתה בן אדם מקסים ! הטעמים ישארו איתי כל החיים. תודה רבה ! שלומית ישובי: היה פשוט נפלא! מישי בדרכו המקסימה וברוחב ליבו העביר ולימד כל מה שרק רציתי ללמוד. מישי מאוד מתעכב על הפרטים הקטנים מה שמאוד חשוב ללמידה. באמת הרגשתי שקיבלתי תמורה מלאה ! תודה רבה ! השארת לי טעם מתוק ! תודה.
  • 7/10
  • שירה פסיס: קבלתי מענה על כל שאלה ששאלתי, בסבלנות ואפילו כמה פעמים... אוירה טובה, חיובית ומהנה. קבלתי כמות חומר מספקת.

    לאה פרנקל: נשארתי בטעם של עוד... וממליצה בחום :) מישי אל תאבד את החיוניות

    מירה ברזילי: חוויה נדירה, מאוד נהניתי, למדתי המון. אשמח לחזור ללמוד שוב.

    ישראל שביט: שער לעולם קסום. צעדים ראשונים של עונג.
  • 8/10
  • צביקה שני: מה ההבדל בין שוקולד מריר לשוקולד לבן?מהם ה-30% (שאינם מוצקי קקאו) בשוקולד מריר 70% ?מה מבדיל גאנש וסתם קרם? את כל התשובות ועוד... תמצא בסדנה מלאת יצרים, חוויות ופיתויים מתוקים !!

    שמוליק ברנהיים: נהניתי מכל רגע, התחלתי לעבוד בבית והצלחתי. הכל ברור ומישי מאוד משתדל להעביר את הנושא במגבלות הזמן

    חסן סעד: השתתפתי בסדנא ומישי שף מעולה ומעביר את הידע שהוא צבר באהבה לתלמידים שלו. תודה מישי. חסן סעד.

    לימור שלו: הסדנא הייתה עבורי תענוג צרוף, הגעתי אליה בבירור עם עצמי, האם ארצה לעסוק בשוקולד והבנתי שהתשובה היא כן.מישי - אתה מורה נהדר, נותן את כולך עם כל הלב והנשמה. מפרגן כשאפשר ומעיר שצריך אני ממליצה ברצון ובשמחה.

    דורית מוניש: אני רוצה להודות לך מישי על הזכות ללמוד אצלך . היה מרתק!למרות שעברתי קורסים כאלה, אחרים, חווייתיים יותר ופחות, הדרך שאתה מעביר את הסדנא מיוחדת וחדשה עבורי ולא פחות מזה - מרתקת. התרשמתי בעיקר מנדיבותך האינסופית בהענקת ידע לתלמידים ומהתייחסות אישית לכל אחד ואחד בהתאם למקום ממנו הגיע ולמקום אליו הולך. תודה! יישר כח! מצפה לסדנת המשך. תענוג צרוף!.. .

    יפה פלדמן: היה מדהים, טעים, מרתק, מישי מרצה מעולה והייתה חוויה אמיתית לאנשים. בקיצור ממולץ וכיף :)מה עם סדנת המשך לעוד סוגי עבודה עם שוקולד?
  • 9/10
  • גיא רוזנפלד: שתתפתי בסדנת שוקולד מ-א עד ת ובסדנה זו ענתה על כל השאלות שהיו לי על שוקולד. מהיסטוריה של השוקולד ועד יצור שוקולד. איך מטמפררים שוקולד ,סוגי גאנשים פרלינים ,קרמל יבש ורטוב. מישי הוא בעל ידע נרחב בתחום הקונדיטוריה ובפרט בשוקולד... כיף גדול ללמוד ממנו
  • 10/10
  • כולוד אלדקסה: מעבר לעובדה שמישי הוא מקצוען אמיתי ובנאדם מקסים, הוא גם מורה מדהים הקורס שעברתי אצלו שוקולד מ-א עד ת הוא באמת קורס מקיף בכל מלוא המילה, אפילו בנאדם שלא מגיע מהתחום יכול להפוך לשוקולטייר ולהכין מגוון של פרלינים בצורות שונות- הקורס מלמד איך לעבוד עם מרצפן, מחיות שונות, אלכוהול, קרמל וכל תוספת אפשרית שעולה על הדעת.. אבל יותר מכל אין שאלה בעולם על שוקולד שמישי איננו יכול לענות עליה..בקיצור מי שמעוניין ללמוד שוקולד לא צריך לנסוע לבלגיה, הוא אפילו לא צריך להגיע למרכז הארץ ... הכתובת הכי טובה היא פה.תודה מישי על הכל.
  • 11/10
  • תמי בלוך: הי למכורים, השתתפתי בקורס הראשון, שוקולד מ א-ת, ואני כל כך שמחה שמישי נאות לפתוח את הסדנא הזו סוף סוף. הנועם שבו הוא מעביר את המידע החיוני כל כך, החיוך, הידע הרחב והנתינה, כל אלה עשו את המפגש כזה שמתגעגעים אליו בכל שבוע מחדש. וכמובן, פתאום הטמפרינג הצליח !!! אז תודה מישי, והמון בהצלחה. תמי
  • 12/10
  • מירה זיו: סדנא הייתה מדהימה, אווירה טובה מאוד, הלמידה הייתה מעמיקה וממצה, חיכיתי למפגשים השבועיים וכעת אשתדל לפנק את המשפחה ואנשים שקרובים אלי, תודה ענקית למישי, אין כמוך!!!

    סיגל אטיאס: היה לי ממש כיף, נהניתי מאוד ונשארתי עם טעם של עוד. מקווה שאתפוס אומץ לנסות גם בבית.נתתי לחברי לטעום וכולם יצאו נפעמים ואמרו לי שזה מצוין, ושלא אפסיק את הקורס.. .

    זהבית זגורי: נהניתי מאוד, רב תודות לכולם על העזרה בכל הנדרש ותודה מיוחדת למישי על צומת הלב, הסבלנות, ההקשבה והעברת הידע בדרך הטובה ביותר. חיזקו ואימצו, אשמח מאוד אם יהיו בהמשך עוד סדנאות שקשורות לשוקולד ולהרחבת הידע.צרו איתי קשר

    יהודית בלעיש: את חוויה עמוקה ומלמדת מאוד. מישי, מורה ומדריך מלידה, כל מילה , כל הסבר ברור ומובן.כל שאלה מקבלת תשובה בנחת, ברצון ובהרחבה. גם אם אני לא מתכוונת להפוך את השוקולד למקצוע, חשוב וכדאי לדעת, זה מוסיף לידע גם בתחום של אפיה וקינוחים.
  • 1/11
  • מירית ברנשטוק: נדיבות ליבך וסבלנותך וכמובן הידע העשיר שלך ואופן ההעברה הברור והענייני הפך את חווית הלמידה למעשירה ומלאת כיףמחכה להמשך - שוקולטיירים מתקדמים. נהניתי מאוד מהסדנא שנערכה ומהמקצועיות ומהידע הנרחב שהועבר לי תודה רבה. רויאל. שף השוקולדים. נהניתי מכל רגע, חבל שלא היה ארוך יותר. מישי אתה ה"שף" של השוקולדים תודה וכל הכבוד.
  • 3/11
  • אוראל אליהו: העשיר את הידע שלי על שוקולד וכל מה שנלווה אליו ברמה גבוהה מאוד.

    יעל הנסן ואופיר ורדי: מרתק, מהנה ומספק!
  • 4/11
  • סיון כץ: אני רוצה לספר לכולם שהקורס שעשיתי אצל מישי היה אחת החוויות היותר חשובות שנתתי לעצמי:) הקורס עצמו לא היה יכול להיות יותר מדויק, החל מבחינת המקצועיות של חדר העבודה ממשיך באיכות של החומרים וכמובן והכי חשוב המקצועיות והמקצוענות של מישי, ואם זה לא מספיק, מדובר באחד האנשים המקסימים ביקום כולו, נעים, חברי, פתוח עד שקיפות מלאה לגבי הכל. מצחיק, דואג לכולם... אין דברים כאלה. אדם נדיר שגם דאג להזכיר לכולנו שאם בעתיד יש לנו שאלות- יש לנו מישהו עם תשובות במרחק של אי מייל.חוויה מדהימה, עם יחס מדהים, עם אדם מפוצץ בידע מדויק ומהימן שגם מעיז להגיד "אני לא יודע" בפעם באלף שנה שהוא לא יודע. מישי ונמרוד- תודה רבה רבה על הסבלנות, התשובות, היחס החם והנעים, ועל השוקולד המצוין. :)
  • 5/11
  • ברדנה אולגנוביץ': היה כיף ונורא נהניתי. מישי בן אדם מקסים ויש לו מלא סיפורים וידע להעביר. כל מה שהיה בקורס היה לא רק מעניין אלא גם טעים!

    יהודית גרנר: סדנה מצוינת. מישי בן אדם מדהים עם המון סבלנות וחוש הומור. מומלץ!

    ניצן נצר: הסדנה פשוט מקסימה. מישי אדם מקסים וסובלני, מלא הומור, החומר מעניין והאווירה קלילה ומצחיקה. מומלץ לכל מי שאוהב שוקולד!

    מנשה יחזקאל: מישי מעביר את החומר בצורה נפלאה, איש נהדר אשר מראה ידיעה ולא מפחד לענות על שאלות בשפה מקצועית.כל הכבוד היה נפלא

    לאה אשד: הסדנה הזו פותחת עולם גדול של יופי, מקצועיות מדהימה עם הרבה אהבה. מדהים. תודה רבה!

    מרים גנון: רכשתי ידע, נהניתי מאוד, מיש, תודה ששיתפת אותנו בידיעותייך. תודה על סבלנותך, קבלת הפנים ונדיבותך הרבה.אצלי זו נקודת התחלה טובה, חיובית ומעודדת.תודה תודה תודה וכל טוב

    גל גרוספלד: כמו כל דבר טוב, הסדנה באה על סיומה בלי להרגישומהר מידיי. השיעורים מועברים בצורה עניינית, מקצועית ומלבבת.הציפייה לשיעור הבא וההתרגשות בעשיית השוקולד מסבה אושר גדול.הנאה וחוויה בלתי רגילות, מומלץ בחום לכל אוהבי השוקולד, כלומר לכולם

    חגית אדוט: מאוד נהניתי מהאווירה ומהחומר הנלמד. הכל היה בדיוק במידה הנכונה כדי לתת לנו את הידע והטעם והמשך צבירת ניסיון בבית. אשמח מאוד אם יהיו מפגשים נוספים בנושאים שלא נלמדו בסדנאות
  • 8/11
  • לימור: מועבר בצורה חווייתית, עשירה ומהנה. מקצועי מאוד, משאיר טעם של עוד...

    תמי בליברג: נהניתי מכל רגע, היה כיף לבוא. עושה חשק לעוד.

    נועה דיין: מאוד נהניתי, למדתי הרבה, השיעורים הועברו בצורה חווייתית ומעניינת. הייתי שמחה לקורס נוסף מתקדם יותר.
  • 10/11
  • אשר סימנהויז: משהו לא נורמלי.

    פולק דליה: נהניתי מאוד, גיליתי דברים חדשים, קיבלתי יחס טוב, הסברים מכל הלב. מקווה שניפגש בעתיד.

    חגי אשל: מאוד נהניתי מהסדנא. מישי מלמד עם המון סבלנות ואהבה ומרגישים את זה. גם החומרים היו מעולים ולא חסכו בכלום.
  • 12/11
  • יוחי מיכאליס: אין מילים...... קורס מדהים, חבל שלא נשארתי כיתה !!!! חופית קשת: הסדנה הייתה מצוינת. למדתי רבות למרות שאני באה ממקום עבודה שעוסק בשוקולד. כל צורת העבודה אחרת ונתנה לי את הביטחון של לעשות לבד בבית שוקולד. אשמח לחזור לקורס המשך. כל הכבוד.

    דליה זייגר: הייתה חוויה נהדרת. נהניתי מכל שיעור. האווירה הייתה נעימה מאוד. המידע הועבר בצורה מעניינת וברורה. כל הכבוד.
  • 2/12
  • אמל סרחאן: סדנה מאוד מעניינת. אהבתי מאוד. גם חבר'ה נחמדים מאוד, ומישי חבל על הזמן. מאוד מומלץ!

    אסנת רוזנפלד: הסדנה קצרה מדי, עברה יותר מדי מהר! מישי מאוד מקצועי ומדויק, גם אומן, נפש יצירתית המכבדת את יצירתה.

    איתן לין: ארבע שעות אחרי יום עבודה מלא התעופפו מבלי ששמתי לב, חוויה מעצימה, מורה מקסים, נדיבות וחוש הומור למכביר. תודה מקרב לב!
  • 10/12
  • גדי ארז: חוויה מעלפת, אווירה נעימה ואיכות מקצועית. יערה גרינבוים: סוף הדרך!!! אין מה להוסיף! קיבלתי בדיוק את מה שהיה נחוץ לי. היה מהנה ומלמד. רונית מורן: קורס מהנה. מלמד. היה מקום לשאלות ולימוד. השילוב בין התיאוריה והמעשי טוב. טיפים מקצועיים, רעיונות.. בקיצור, מומלץ בחום לאוהבי הז'אנר. הדר תלם: כיף ומקצועי כאחד. מוסבר ביותר, תשובה לכל שאלה והסברים מעמיקים.
  • 12/12
  • לירון כהן סקלי: קורס מעשיר מאוד ומהנה מאוד! נהניתי בו מאוד, למדתי המון. היה מאוד כיף להגיע כל שבוע. מקווה שיהיה המשך לקורס.

    תומר יצחקי: סדנה שהעשירה את הידע שלי בכמה רמות מעל המצופה, כיפית, מהנה ומומלצת לכל אחד.

    ליהיא שושני: נהניתי מאוד, הסדנה הייתה מחולקת מעולה מבחינת הזמן של הסברים וזמן תרגול. היה תענוג לקבל את הידע הרב שיש למישי. הקבוצה הקטנה הייתה מדהימה, גם מבחינת כמות האנשים וגם מבחינת איכותם.

    דב בר: היה כיף גדול, מישי הוא רב אומן, יצירתי מאוד. מומלץ בכל פה לכל אחד!
  • 2/13
  • אפרת רווה: סדנה חווייתית, מעניינת ועונה על ציפיותיי. חומר הלימוד הועבר בצורה מעניינת ומעמיקה. הצלחתי גם ללמוד וגם להנות מאווירה טובה, מקצועיות והשקעה מרובה של מורה מעולה. תודה על סדנה נפלאה שנגמרה מהר מדי.

    פז אלסטר: הסדנה, מעבר להנאה צרופה, סיפקה לי ידע רב ותרגול נהדר. ההקפדה של מישי על הפרטים הקטנים והדגשים, אפשרה תרגול שהוביל להבנה של הנושא ולשיפור היכולת, ולא רק בנושא השוקולד.

    יעל ארזי: נהניתי מאוד!! מישי אדם מקסים מלא בידע מקצועי, מעביר את הסדנה בצורה מהנה. רואים שיש בו אהבה רבה למקצוע, תמיד מוכן לענות על כל השאלות הכי בנאליות שהיו לי. חבל שנגמר כל כך מהר...

    חנה בסון: למישי היקר, תודה על סדנה מעניינת, מהנה ומלמדת. הסדנה התנהלה בצורה יסודית, עניינית ומקצועית. מומלץ בחום לכל אוהבי השוקולד.
  • 4/13
  • Carla Gynon: Challenged all the senses! Excellent opportunity to learn something completely new. Great teacher materials

    שילה אופק-קויפמן: נהניתי מאוד ולמדתי המון. הסדנה איכותית, מלמדת, כיפית וגם טעימה. למדנו על עבודה עם חומרים רבים והכנת פרלינים, ממתקים וחטיפים בשיטות רבות. אני חושבת שקיבלתי בסיס מצוין ותרגול טוב, וכעת ניתן לצאת לדרך עצמאית ולתרגל עוד הרבה... החומר הלימודי היה מצוין, האווירה נעימה מאוד ומישי מורה ומדריך מצוין! המון תודה, היה נהדר!

    מירה פונדק: הסדנה מהנה ומעלפת ברמה החושית, מפעילה את כל חמשת החושים וגם קצת את החוש השישי שיש למישי לשוקולד – קצת מזה נרכש. הסדנה מפעילה את הקוגניציה, את התפעול המוטורי, משפרת ריכוז ומשפרת מצב רוח. קצת מישי, קצת שוקולד ותוספות, קצת חברה טובה והכל נהדר.

    חן גולדר: מאוד נהניתי ולמדתי להכין שוקולד מצוין. מישי מעביר את החומר בצורה מושלמת, נעימה וברורה, תמיד נעים לבוא לסדנה, מקבלים אותך בברכה. מישי סבלני, מקבל, מצחיק, עם הרבה ידע וזה תענוג גדול ללמוד ממנו.
  • 7/14
  • בני לפידות: הקורס הכניס אותי לעולם חדש ואין סופי.

    גיל בר-טל: חוויה חיובית מאוד. בהחלט ענה על הציפיות ואף מעבר לכך. מישי אדם מקסים ולבבי מאוד, נותן מעצמו עד הסוף ועם כל הלב. היה שווה כל שקל.
  • 10/14
  • מיכל דדון: חוויה מתוקה, נעימה, טעימה ומלאה בעונג. שמחתי להשתתף, מישי הוא מורה מדהים ומתוק כמו השוקולדים שלו. ממליצה מאוד!!

    רביע שוקחה: מאוד נהניתי מהסדנה. ספציפית באופן העברת החומר והמענה שקיבלנו ממישי וגם נהניתי מאוד מהאישיות של מישי.

    חני צרפתי: נהניתי מאוד מהחוויה ומהלמידה, התכנים היו ברורים והעשייה הייתה מושקעת ומתוקה. מישי הקנה ידע רב שיהווה בסיס טוב לעיסוק בתחום. היה מדהים והיה שווה את הנסיעה לכאן.
  • 12/14
צפרא טל: הסדנה מעניינת, מובנת ובאווירה טובה מאוד. נהניתי מאוד.

אביטל סבג: הסדנה מעניינת ומועברת בצורה ברורה. תודה רבה על היחס הטוב

האניה ג'יבאלי בשארה: היה מאוד מעניין. יוצאים לדרך עם מידה איכותית ומשמעותית ועכשיו מנסים בבית ומצליחים!

ענאיה עואדיה: הייתה לי חוויה מהנה ללמוד אצל מישי כאדם עשיר בידע בכל מה שקשור לשוקולד, ומעבר לזה. למדתי ונהניתי מכל רגע ומכל מפגש. 

דודי ארד:  הגעתי לקורס בחשש גדול מתהליך הטמפרור, אך לאחר הסברים והדגמה הבנתי שהשד אינו נורא ואפילו נהניתי מהתהליך
             ומהכנת הפרלינים! כמו כן יצאתי מכל שיעור עם קופסאות מלאות. פשוט כייף גדול!!!

             10/15

             מונא ח'ורי: קורס כייפי, חוויתי, כל הזמן בלמידה מתמשכת. משתתפת בקורס בכל שנה!!!
        
             ליבי נחמן:  היה הכי כייף בעולם, היה מעניין, מישי אוהב ודואג. באהבה ובהערכה!

             אייל פיין:   קורס מדהים ומקצועי, מישי הוא לא רק שוקולטייר נהדר אלא גם מורה מצויין. הקורס היה מקיף מאוד 
                           עם דגש על הטכניקה הדרושה ובסיס איתן להתפתחות בתחום. מאוד נהניתי, תודה מישי!

             וליה פרנקל: מאוד נהניתי להגיע כל שבוע לשיעור.מישי העביר את החומר באופן מקצועי עם המון נכונות וסבלנות.
                           בכל פעם התפלאתי מחדש מכמות הידע הספונה במישי. היתה לי הזכות ללמוד ממך ואני בטוחה שמכאן
                           והלאה אשתמש בידע שרכשתי פה להמשך.תודה על קורס מעניין ומרתק!
             5/16

             יובל קליין:   הקורס מדהים, מישי מקסים וצנוע, מעודד ללמוד ולהשתפר. נהנתי מכל רגע. תחושת נדיבות גם בזמן,
                           גם בחומר וגם בסבלנות לכל שאלה ורעיון. מדהים, מדהים! הציפיות שלי נענו ואני שמחה שבחרתי בקורס
                           הזה ולא במקום אחר.

             דני ברכה:    הכל נהדר, מעניין ופורה. למדתי המון על התנהגות השוקולד ומה שהיה חסר לי בידע שלי.

             11/17

             אסרף ענבל:  מישי המדהים! הכי טוב אצלך! היה ממש כייף, מובן, נעים. ההסברים היו ברורים. והסובלנות - אין דברים
                           כאלה. תודה רבה רבה!

             דנה משולם-אביטל:  היתה חוויה נפלאה, למדתי המון והכל באוירה נעימה ופתוחה. חבל שנגמר!!!

             יערה אמסלם: נהניתי מאוד מכל רגע, החכמתי המון ומרגישה שיצאתי עם כלים אמיתיים ומקצועיים לעסוק בשוקולד.
                            בנוסף, הסבלנות וההסברים של מישי תמיד בנחת וברצון אמיתי לחלוק מהידע הרב שלו. תודה רבה!!!

             ליאב מזרחי:  קורס מעניין ומרתק, עונה על כל הציפיות. החומר הועבר בצורה הכי טובה וברורה שיש.
                            מישי האלוף, תודה רבה על הכל. היה לי לעונג ללמוד ממך! כבר מתגעגע ובטוח שעוד יצא לנו להפגש
                            ולדבר:) היה מושלם!!!

             טלית עומר:   מישי היקר, הדבר הכי חזק שאני יוצאת איתו היום בסוף הקורס הוא הידיעה הברורה שחלקת איתי את הידע שלך
                            באהבה! זה ניכר בכל שעה שהקדשת לנו ובאמת תודה על כך!
                            


        קורס חובבי שוקולד

        4/15
        
        עדי מנור:  קורס מדהים חוויתי. מישי מוכשר מאוד במה שהוא עושה ומעביר את כל הידע שלו בשמחה ובכייף.
                     נהנתי מכל רגע ואמליץ לכל מי שחפצה נפשו ללמוד שוקולד. תודה על הכל!

        דודו איבגי: מאוד נהנתי מהקורס גם ברמה האישית וגם ברמה המקצועית.הקורס תרם לי המון ידע, אמליץ בחום!

        אלי צור:    היה קורס מהנה ומיוחד. תודה מכל הלב למישי היקר. כייף גדול, חומר מלמד תרגול ועוד.

        

       
      
        

        

        
  • ימי הולדת
  • 30.12.12
  • סופי קלקוין: הייתה חוויה נפלאה! ההפתעה לכבוד יום ההולדת הייתה מוצלחת. השוקולד משובח, האווירה מצוינת, חברתו של מישי נעימה מאוד. קיבלתנו מסיבת יום הולדת מתוקה במיוחד. תודה רבה!
  • 16.7.2010
  • הילל, עדי ולירז: היה מענג! תודה רבה שעזרתם לי לעשות חווית יום הולדת מרשימה לחברה הכי טובה שלי! הצלחתם לפתח בי את היצירתיות לא רק מבחינת המחשבה אלא הלכה למעשה! היה לי טעים, מלמד וכמו שניתן לומר: "שוקולד ישמח לבב אנוש!"חווית שוקולד מפנקת, מעוררת חושים וטעמים רבים, חגיגת יום הולדת נהדרת, שמחה, משחררת, מהנה במיוחד. מומלץ בחום עם המון אנרגיות חיוביות והרבה קלוריות!
  • 2.12.2010
  • מעין ודין: תודה רבה על היום הולדת 20 הכי מתוקה שיש!!! תודה על האדיבות, הכיף והחיוך. היה מעולה! מבטיחים לחזור...
  • 18.2.2011
  • טליה: סדנה מהנה מאוד! מתנה מקסימה ליום הולדת! היה מעולה וטעים
  • 18.2.2011
  • ירדן: סדנה מדהימה! נהניתי מאוד! לכבוד יום הולדתי ה-17 עשו לי הפתעה ובהחלט נהניתי! טעים ביותר!! מישי – אין עליך!
  • 6.3.2011
  • אילאיל, טלי, אריאב, מנדי ויאיר: מישי היקר וכל משפחת השוקולדים, זאת היום הולדת הכי מגניבה שהייתה לי במשך כל ה-27 שנים שלי. המוני תודות על ההומור, החיוך, השמחה, הידע, המקצועיות והשוקולדים! ניפגש בקרוב!

    ליאת וגלעד בן נועם: למישי, תודה רבה על סדנת השוקולד המעניינת. הפכת את יום ההולדת של בעלי ליום מתוק ומעניין. תודה!
  • 28.10.2011
  • רוני, רונית צותי ומור: תענוג צרוף, נהנינו מאוד. גילינו כישרונות חדשים והעברנו יום מדהים. תודה על הסבלנות והשיתוף, הידע והחום.מיכל גושן, טבעון: מישי היקר, אנחנו מכירים כבר שנים. מה שאתה עושה זה נפלא! הגענו כל המשפחה ליום ההולדת ה-60 של אמא, איזה רעיון אדיר היה לבוא! הייתה לנו חוויה נפלאה, נעימה וטעימה, הסבלנות שלך, ההסברים הנפלאים, הנדיבות בטעימות, האמון בלתת לנו להתנסות, הפרגון, ובאמת נהנינו הנאה מירבית, זו חוויה מיוחדת במינה. ומישי הוא אישיות שכדאי ושווה להכיר. ממליצה לכל אחד, לכל משפחה, משרד, קבוצה. זו התנסות וחוויה שלא שוכחים!!גלית שרקז: למישי תודה, תודה על הנעימות והסבלנות, על הסדנה שהפקת לנו ליום ההולדת. כולנו נהנינו מאוד והאווירה הייתה נפלאה. הבנות יצאו ב-High. תודה תודה!
  • 15.6.2012
  • דפנה ויעל לביא, אילת פליפר ונעה ברזילי, הבנות מרמת יוחנן: מישי, רוב תודות על בוקר של חוויה נעימה וטעימה. השכלת בנעימות "להכניס אותנו לאמביציה" להתנסות לבד וליצור, בדרך נעימה ומסבירת פנים. לנעמי, תודה על הקשר והאכפתיות.
  • 22.6.2012
  • יערית ונירית: קיבלתי מתנת יום הולדת סדנת שוקולד בהנחיית מישי מחברה טובה שהיא כמו אחות. נהניתי מכל רגע – מהאווירה, מהשוקולד, מהצבעוניות וכמובן מההנחיה. גם חברתי נירית נהנתה ועשינו דברים יצירתיים ומופלאים משוקולד. תודה על חוויה נפלאה ועל מתנת יום הולדת מתוקה!

    שלומית, הדס ומיכל: למישי, אתה אדם צעיר ברוחך ונפשך, איש של אנשים והיה לנו כיף גדול לחגוג עם אחיותיי את יום ההולדת של אחותי בסדנה שלך. אתה מעביר את החומר בצורה בהירה, מעניינת וט-ע-י-מ-ה-!! המון תודה!
  • 8.3.2013
  • מעיין: הסדנה הייתה חווייתית וכיפית, ובעיקר מתוקה! תודה על ההשקעה והסבלנות... נהנינו מאוד!
  • 21.6.2013
  • מרינה, אסתר ומיה: באנו שלוש חברות לחגוג יום הולדת בסדנת השוקולד של מישי והמתיקות של החגיגה תימשך להמון זמן... נהנינו מאוד מהחוויה ומדרך העברת המסר ומהטעם!
  • 2.8.2013
  • משפחת סימה: בזכותכם חגגנו יום הולדת מתוק ומהנה. תודה רבה!

    לינוי, ספיר, יולה ואלמוג, משמר העמק וראשון לציון: מישי היקר, נהנינו מאוד בסדנה שלך, למדנו המון על נפלאות השוקולד, החכמנו מהידע שלך והכל באווירה נעימה, מזמינה ומלאת ארומה של מתיקות! תודה רבה רבה על הזמן שהקדשת לנו, פתחת לנו את הבוקר בחיוך ומתיקות.
  • 1.11.2013
  • תמר עמית, רחובות: מישי היקר, חבורתנו באה ממקומות שונים ללמוד, לטעום ולצחוק משוקולד, ואכן הצלחת!! אז תודה מכל הלב והבטן, היה לנו מצחיק, טעים וכיף!

    מיכל, חישי, עומר ומורן, מחיפה ומת"א: למישי וגם לנעמי, תודה שעזרתם לנו לקבל מענה מעולה ל"מאוויים" של הגשמת יום הולדת מוצלח לבת הזוג של הבן... היה מתוק, מספק, הפעיל את כל החושים והרבה רגשות טובים, ויצאנו עם טעם של עוד!!! הכל בעזרת הכישורים והלב הענק!!!
  • 30.1.2014
  • רעות, הילה, צילה, יהונתן, אפרת, מאור, אביב, סיסיליא, רבקה, יפה וענת: מישי היקר, תודה על הסדנה המתוקה. העברנו שעתיים מהנות ומגבשות בחברתך – למדנו, טעמנו ובעיקר שמחנו. המשך במעשיך וישר כוח!
  • 7.3.2014
  • מירב, אוסנת, רחלי, לאה ויעל: למישי המדהים! תודה על סדנה מדהימה מלאה בכיף ובלמידה! נהנינו מכל רגע ונשמה לבוא שוב! אוהבות.

    בנות גשר הזיו: היה משהו משהו, היה מפתיע וטעים. נהנינו מאוד. תודה רבה!
  • 31.5.16
  • מוטי גולדשטיין: מתנת יום הולדת לאישתי האהובה בהשתתפות נשות המשפחה - סדנת שוקולד אצל הקונדיטור והשוקולטייר  מס' 1-
  • מישי בלוג בבוטיק השוקולד שלו בטבעון. חוויה מומלצת ביותר, מעניינת, מאתגרת ומתוקה מאוד. מישי, אתה תותח!!!


  • גיבוש חברות
  • 8.7.2010
  • צוות תכנון אסטרטגי וצמיחה דמוגרפית- מ.א. הגליל העליון: תודה רבה על חוויה חושית מעניינת ואסתטית בסדנת השוקולד. ממלא השראה, מספק את כל החושים וגם את שרירי המוח. היה טעים, היה נעים. תודה רבה!
  • 8.11.2010
  • עמית וצוות הפיתוח – פריגת: עשית לנו את היום! סדנה מדהימה, נהנינו מכל רגע. מההסברים, ההדגמות ובעיקר הטעימות. שווה לכל נפש ובעיקר לאוהבי השוקולד.
  • 29.11.2010
  • צוות הנה"ח קיבוץ כפר המכבי: יצאנו ליום כיף והיה לנו מתוק וכיף, מעניין ומלמד, נהנינו מאוד ויש לנו חשק לעוד. המון תודה ונבוא שוב!
  • 19.12.2010
  • צוות מרכז צעירים עפולה והעמקים: תודה על סדנה מרתקת ומהנה, וכמובן טעימה!!! גם היה כיף וגם קיבלנו רעיונות לפעילות עם הילדים בימי חורף קרירים. תודה תודה תודה!
  • 13.12.2010
  • אבי ברקב, מנהל מרכז אזורי עפולה והעמקים: נהניתי מאוד מחוויית הסדנה המתוקה, תרתי משמע!! כיף להריח, לעשות ולטעם. חוויה על חושית אמיתית.
  • 20.12.2010
  • צוות QA מדינגו, יקנעם: תודה על הסדנה המוצלחת. היה מעניין, מלמד וממלא!
  • 30.3.2011
  • צוות גבייה, מעיינות זיו בע"מ: למישי, תודה רבה על סדנת שוקולד מלמדת, מהנה ומפנקת. היה לנו כיף מאוד איתך ועם השוקולד!
  • 13.9.2011
  • תמה, מוצרי פלסטיק: היה יום מקסים וטעים. תודה רבה!
  • 3.11.2011
  • צוות מוקד תעסוקה חיפה: אחרי חוויה מתוקה וטעימה, רוצים לומר תודה, גם אם קצת התפרענו, היה כיף!
  • 18.7.2012
  • בנק הפועלים, סניף קריית אתא: סדנת שוקולד כי סניף קריית אתא להצטיינות נולד, הבנקאים בו מתוקים כשוקולד! היה כיף, למדנו, טעמנו וצחקנו. תודה רבה!
  • 2.12.2012
  • מחלקת מרכז מידע ארצית, חברת החשמל: היינו פה ביום גיבוש מחלקתי והיה לנו מאוד מאוד כיף וטעים. למדנו עד כמה העבודה בשוקולד הינה אומנות, וכמובן שהיה לנו מהנה מאוד עם מישי. תודה רבה!
  • 6.12.2012
  • יקבי רקנאטי בע"מ: למישי היקר, נהנינו מאוד מריחות השוקולד, מהעשייה וכמובן מהטעימות. תודה רבה על הסבלנות וההדרכה!
  • 25.12.2012
  • ערן וצוות מנהלי פולימר לוגיסטיקס: תודה על סדנה מעניינית ומתוקה. נהנינו מאוד מהסיפורים, ההסברים וכמובן הטעימות. תודה והמשך עשייה מתוקה!

    Review center, given imaging: המון תודה על הכל! היה מעניין, מצחיק, והכי חשוב – מתוק וטעים!!! נהנינו מכל רגע!
  • 23.12.2013
  • מחלקת שיווק, המכללה האקדמית גליל מערבי: היה כיף וטעים, וכשנשוב הביתה נכין פרלינים ושוקלודים בטעמים. אוהבים!
  • 2.2.2014
  • צוות רכש, תרו חיפה: למדנו, החכמנו, התנסינו ומאוד מאוד נהנינו. תודה על הידע והיצירה.
  • סדנה זוגית
  • שלומי ומזל משיח: כשנכנסים, קודם כל פוגש אותך ריח מתוק של שוקולד. אח"כ פוגשים איש מתוק, וזה מישי. תודה רבה על ההדרכה המצוינת ועל הטעמים הנהדרים שילוו אותנו עוד שנים רבות.

    שירז שני: היה שווה כל רגע וכל שקל. נהניתי והשכלתי מאוד. יצאתי עם חיוך ענק על הפנים והיחס היה כה מדהים! תודה!
  • 29.7.2012
  • מזה שנה וחצי אני נהנית מהפרלינים ומתענגת על כל ביס. הגענו שני זוגות לסדנת שוקולד. היה כיף, מעניין ובעיקר טעים! תודה על בוקר נפלא!
  • 9.11.2012
  • משפחת סעדון: איזו דרך נפלאה לחגוג 30 שנות נישואין! הייתה חוויה מדהימה והאינטראקציה עם מישי הייתה נהדרת! שתמשיכו להמתיק לכולם את היום!
  • 27.9.2013
  • סמדר וחנן סולומון: נפלאות השוקולד והארומה שלו דבקו בנו, הריחות והטעמים לא יימחקו במהרה. קיבלנו את הסדנה במתנה ליום נישואינו מילדינו היקרים ואכן זוהי מתנה נפלאה. תודה רבה על רגעים נפלאים!
  • 14.10.2014
  • נופר ודוד: תענוג! זמן רב שאנו רצינו להגיע ולא הזדמן. מזל שיש חגים! כיף לא נורמלי, סדנה של אחד על אחד, יחס אישי ומקצועיות שלא מוצאים בכל מקום. תודה רבה על הכל! מישי, תמשיך לייצר שוקולד מושלם ונשמח אם תגיע גם למרכז...
  • 8.7.16
  • מיכל וקובי: ממליצים בחום לכל חובבי השוקולד וגם למי שלא להגיע למסטר השוקולד מישי. חוויה מדהימה של הכרות, עשייה וטעימה
  • של עולם השוקולד, מומלץ בחום!!!
  • על קצה הכפית
  • נטע ניר: היה נעים ומאוד טעים. תודה רבה!
  • 20.4.2012
  • משפ' בן-עזרא: היה ממש כיף ומאוד מעניין. רואים שמישי מקצוען ומאוד נהנה מזה. חוויה כיפית לי ולאשתי.
  • 22.11.2010
  • הראל: היה מקסים! רואים שמישי נהנה מכל רגע וזה מקרין גם על האורחים. תודה והמון הצלחה!
  • 2.12.2010
  • דפנה: תודה על ערב מקסים וטעים!
  • 14.12.2010
  • קרן: תודה על סדנה מקסימה, טעימה ומהנה!
  • 7.1.2011
  • אורית ונטע הראל: היה מעניין, נחמד ומתוק. למדנו ונחזור שנית. תודה!

    אורה שבתאי: נהניתי עד מאוד מיום מתוק וחוויה של שוקולד בטעמים שונים.
  • 11.3.2011
  • זוהר: יצאתי מהסדנה עם ריח, טעם וצבע של שוקולד בעיניים! עושה חשק להכין בבית!!! מישי, תודה, היה תענוג!
  • 11.3.2011
  • גדי: באתי "רעב" תרתי משמע: א. למוצרים, ב. ללמוד את התורה. יצאתי נשכר ומלא, עולם ומלואו. תודה על החוויה!

    טלי זייד רווה: מישי, תודה! אין עליך! הנאה וכיף להשתתף בסדנת השוקולד.
  • 18.3.2011
  • אסף, מורן, יואב ועדי: היה כיף אמיתי ובעיקר משמח ומתוק בלב... תודה על חוויה נפלאה ומעשירה! אוהבים!
  • 27.3.2011
  • רוני ורועי ליבנה: מישי היקר! היה לנו מעניין, חידשת לנו הרבה, הנעמת לנו את הזמן. היה יצירתי, מעניין ומתוק! חוויה ממש נחמדה! תודה רבה!
  • 8.4.2011
  • אורנה לוי: תודה על סדנה נחמדה ומקצועית באווירה נעימה.

    חגי ומיכל צ'מקה: תודה רבה!! היה מעניין וחווייתי, וטעים כמובן.... כל הכבוד!
  • 12.8.2011
  • לוטם ואורני ברזילי: למישי, תודה על הסדנה המתוקה והמהנה. היה כיף לטעום, ללמוד, לחוות ולהריח את מגוון סוגי השוקולדים וכל הטיפים שנתת לנו. נקווה שנוכל להתנסות בבית ובוודאי נבוא לבקר ולטעום. תודה על הכל!

    מתן וענבר: הייתה סדנה מקסימה! דרך מיוחדת ומהנה במיוחד לציין אירועים מיוחדים. היה שווה לנסוע מהמרכז לצפון!

    שני חזן: למישי, היה לנו הכבוד להתכבד מקמצוץ ידיעותיך. נגיע שוב!
  • 4.8.2011
  • ליז וחנן, קיבוץ הסוללים: שוקולד הוא חוויה מאוד מתוקה ואנחנו נהנינו מכל הזמן שהיה לנו עם מישי בפעילות על השוקולד הנהדר והטעים במיוחד. אז שוב תודה רבה!
  • 12.8.2011
  • פומי וורה: תודה על שלוש שעות מתוקות ומהנות. רכשנו ידע ומיומנות ובטוח ניישם את כל הטוב הזה בבית ונשמח את המשפחה. תודה מכל הלב!
  • 28.10.2011
  • אדוה ותמי קאולי: כל רגע היה תענוג ואיך שעות התעופפו להן.... החיוך לא ירד מהפנים והחיך התמוגג! תודה רבה על בוקר שישי של הנאה צרופה!
  • 24.2.2012
  • יעל ודרור איתן: תודה על החוויה המקסימה בשישי בבוקר. מאוד נהנינו ללמוד ולזלול.

    דב ונתי: היה יום נהדר ומתוק של חווית שוקולדים מקסימה וייחודית. נחזור שוב!

    אילה ועמיר, כפר חסידים: מישי היקר, אתה איש שוקולד מתוק מאוד! היה מחכים, מעניין ומהנה!

    אלה שריר: היה לי ממש כיף, למדתי המון דברים על שוקולד שלא ידעתי קודם. תודה רבה!
  • 27.1.2012
  • בני וענת בן-רכב: נהנינו מכל רגע מהשוקולדים, האווירה המקסימה והקסמים שראינו מול עינינו!

    אדוה יקר: היה ממש כיף! זה עורר את אהבתי לשוקולד מחדש. נהניתי מאוד!

    רוני ויקי שטקלר: המון תודה, חוויה ייחודית. השכלנו ואנחנו מקווים ליישם בהצלחה!!
  • 19.3.2012
  • דני ורותי מגבעת שמואל: היה כיף, מעשיר בידע ונעים היה לעבוד עם מישי ולראות אותו עובד. תודה!

    גלית שרקז: תודה גדולה על בוקר מהנה ומתוק!! היה נפלא ומעשיר, אווירה נעימה ונינוחה. הידע הרב והטמפרמנט הנפלא של מישי תרמו לבוקר מופלא. תודה רבה!

    אירית והני: עברנו סדנת שוקולד חווייתית, הוגשה בטוב טעם עם הרבה אהבה לשוקולד. יצאנו נשכרות ומאוהבות בשוקולד.
  • 15.7.2012
  • נעמי ומישי: היה מעניין מאוד, מלמד, מגוון ומתוק, ובעיקר בטעם של עוד.
  • 6.8.2012
  • שרה ברזילי ופנינה חדש, מהקריות: חווינו חוויה נפלאה ומתוקה עם המון אהבה ונתינה. הטעם המתוק נשאר בפה ונקווה להמשיך וללמוד ממישי את סודות השוקולד.

    עודד ונורית חנוכי, הרצליה: היה מעולה! סדנה חווייתית עם המון אנרגיות. נעים לראות אנשים שכ"כ אוהבים את מה שהם עושים! תמשיכו במלאכה! תודה! נהנינו ביותר! סדנה כיפית, חווייתית ומיוחדת. תודה רבה!

    ענת והדס: היה נפלא – מלמד, מעניין, טעים וכיפי! תודה!
  • 2.11.2012
  • אורנה ואילן אזולאי: נהנינו כל כך! יום שישי, זוג שיצא מ"שגרה".. היה טעים, חווייתי ומלא רעיונות גם לקחת הביתה. תודה!
  • 1.2.2013
  • הגר כהן וטל קלנר, גבעת אלה: המון תודה על סדנה וחצי של תענוג! היה טעים, יפה, מעניין, חווייתי, כיף, מעשיר ומאוד משמין... תודה רבה!
  • 12.4.2013
  • אורן והגר: הסדנה הייתה מ-ע-ו-ל-ה-!! היה כיף בטירוף, מלמד, טעים ומחדש. מישי הוא איש מקסים, סבלני ואוהב להעביר את הידע הלאה. תודה רבה על הכל!
  • 7.6.2013
  • אוראם ואסף: סדנת השוקולד הייתה ממש מוצלחת, למדנו הרבה על סוגי שוקולד והבנו ששוקולד זה ממש מדע מדויק. מישי מדריך מעולה והשוקולד..... טעים בטירוף! תודה על חוויה טעימה!
  • 22.11.2013
  • ורד תמיר: תודה רבה על סדנה מעשירה, מעניינת וטעימה. מישי מעביר את אהבתו לשוקולד בצורה ממכרת!

    מירב קנדה: היה מקסים! מפרה! מעניין! וטעים! תודה, תודה, תודה!
  • 7.3.2014
  • יערית ואיילה: מישי המתוק! סדנה מיוחדת במינה, מרתקת ומהנה! נהננו מכל רגע! תודה רבה.
  • 16.5.14
  • סימונה ומור בין: תודה על סדנה מיוחדת, מעשירה ומפנקת
  • 19.9.2014
  • שרון גן-אל: סדנה מדהימה, מצחיקה ומלמדת! נהניתי מכל רגע, אין מילים לתאר את החוויה וההנאה, ובעיקר הלמידה.

    אילנית שיר בן-שמעון: המון תודה על סדנה מהנה, מלמדת ועל חוויה נהדרת.
  • 15.8.2014
  • דנה: היה מדהים וטעים! תודה רבה!

    שירי סלמן, נהריה: תודה על סדנה נהדרת ומעשירה. היה לי לעונג.

    ורד מרק, מושב בן-עמי: הסדנה הייתה נהדרת, למדתי המון על שוקולד ובכלל.

    ברור שאיישם. היה כיף לפגוש אדם מקסים וחייכן כמו מישי.
         10.7.15
         חגי מאיר:  אתמול בערב היינו, בת זוגתי ואני בסדנת שוקולד של מישי. היתה סדנה מעניינת, מרתקת וטעימה.
                      הדרכה נעימה ואיכותית. ממליץ בחום על הסדנה! ותודה למישי על הסבלנות לכל שאלה שעלתה.

         יעל קסטרו גיגי:  אחרי ביקור ביום חמישי בסדנת השוקולד של מישי ושלל רב של שוקולדים בידי, החלטתי לפנק את 
                            משפחתי בעוגת קרמבו. קישוטי השוקולד הוכנו בסדנה. תודה לך מישי , היתה סדנה מעניינת, מעשירה,
                            טעימה. ממליצה בחום !!!
         16.7.15
         מאיה צוקרן:     הייתה סדנה מעניינת ומעשירה בידע. מישי איש מדהים, שווה ללמוד ממנו!
  • סדנה משפחתית
  • עפרה,קרן ורויטל שאולוב: הייתה לנו חוויה מענגת, מתוקה, מערפלת חושים והחזרת אותנו לחוויית ילדות נוסטלגית. כיף אמיתי ומתוק! תודה מכל הלב!
  • 14.8.2011
  • ענבר, שחר, עמרי, איציק ומיקי מאור: תודה רבה על החוויה הנפלאה! הסדנה הייתה מקסימה ומהנה. תודה על ההומור והחיוך.
  • 9.12.2012
  • משפחת הולנדר: מישי היקר, הגענו אליך לסדנה משפחתית בשביל החוויה. היה מדהים, נהנינו מכל דקה! למדנו, צחקנו, טעמנו והשמנו קצת. תודה על הכל!
  • 6.2.2012
  • השרפים: נהנינו מאוד מהסדנה. היא הייתה חוויה מעלפת! למדנו הרבה, התגבשנו וצחקנו. תודה רבה!
  • 6.12.2013
  • משפחת בונצלאור וחברות: תודות לרונית, ילדת יום ההולדת, זכינו לבוקר מפנק, מעניין ומעשיר (גם בקלוריות), בעיקר בידע מתוק ומפתיע. מאוד נהנינו, חוויה מעצבת בצורות ובטעמים עשירים. תודה רבה!
  • סדנת ילדים
  • 11.12.2012
  • ילדי מצפה אבי"ב: מדהים כמה נוזל שחור וחמים עושה כל כך טוב לנפש. נהנינו מאוד מההדרכה, מהסבלנות, חום והמון מקצועיות. אהבנו את היצירתיות בשוקולד והמקוריות. תודה רבה ונתראה בסדנאות הבאות!
 


 
מישי

הוסף למועדפים

לחץ/י כאן למפת הגעה 

מישי, מרכז זייד, קרית טבעון 04-9835722

שעות פתיחה: א-ה 08:30-19:00 ויום ו' עד השעה 14:00

© כל הזכויות שמורות
בוטיק השוקולד מישי
מישי
בוטיק השוקולד
המלצות
הצטרף למועדון אוהבי שוקולד
קטלוג השוקולד
שוקולד ופירות
שוקולד ונוגט
שוקולד ומרציפן
שוקולד וגאנש
שוקולד ואלכוהול
פרלינים נוספים
חטיפי שוקולד
ללא תוספת סוכר
ג'לי פירות
המארזים שלנו
סדנאות שוקולד
סדנת על קצה הכפית
קורס חובבי שוקולד
קורס שוקולד מ-א' עד ת'
צור קשר
טופס יצירת קשר
הצטרף למועדון אוהבי שוקולד
 
>